Notícies


Els nostres fotomuntatges

La millor manera de decidir quin tipus de reforma vols!

Molts cops no ens decidim en empendre una reforma perque no tenim clar com volem fer-la. Amb els fotomuntatges d’URBAN PLANNING veuras quina es la solució que més t’agrada.

I si ho desitges, et fem pressupost d’execució i direcció d’obra perque no et preocupis de res mes que gaudir-ho al acabar.

Amb tota la seguretat que complirem amb el plaç d’obra i el pressupost.

PISCINA1

PISCINA2


 

Urban Planning evita que l’Ajuntament de Deltebre cobri injustament 160.000€

L’Ajuntament intentava cobrar aquesta qüantitat en concepte de Taxa d’Apertura d’Establiments en base a un acord injust de l’anterior equip de govern de data 25/2/2014.

L’Advocat d’URBAN PLANNING, Joaquín Fabra, va interposar un recurs contenciós administratiu al·legant la nul·litat de l’esmentat acord i de la pròpia Ordenança Fiscal nº 12 de l’Ajuntament de Deltebre aprovada a l’any 2004.

Aquest recurs, el nº 394/2014 del Jutjat Contenciós-Administratiu nº 1 de Tarragona, s’ha tramitat durant gairebé un any i mig fins que, davant l’imminent condemna de l’Ajuntament i la declaració de la nul·litat de l’esmentada ordenança, en data 8/2/2016 l’Ajuntament s’ha vist forçat a acceptar bonificar el 100% de la liquidació practicada inicialment per import de 159.387,49 €, a canvi de que l’advocat Joaquín Fabra, desistís de la demanda interposada en nom del seu client.

URBAN PLANNING fa una crida per no acceptar decisions injustes per part de les administracions, que molts cops intenten aprofitar el fet que molta gent no lluita judicialment contra els seus acords.


Nou vídeo promocional!

URBAN PLANNING presenta el seu nou vídeo promocional